Algemene voorwaarden:

Bestellen

Er wordt alleen op bestelling gewerkt. Het advies is om minimaal 4 weken van te voren te bestellen, de agenda is nl soms al snel volgeboekt.  

De bestelling kan worden afgehaald in het atelier aan de Westlake 19 in Steenbergen. bezorgen kan eventueel in overleg tegen een meerprijs.

Bruidstaarten worden altijd bezorgt binnen een straal van 20  km, daar buiten kunnen extra kosten worden gerekend. Bij bruidstaarten wordt een aanbetaling van van €50,- gevraagd. Na betaling hiervan is de datum voor jullie gereserveerd, dit bedrag wordt niet terug betaald bij annulering!!!

Alles is handwerk dus mocht u een voorbeeld aanleveren dan zal dit altijd kunnen afwijken.

 

Annuleren

Bij annuleren geld dat er tot 14 dagen voor de lever datum gratis geannuleerd  kan worden. Bij bruidstaarten is dit 2 maanden.

daarna zal er 50% van de totaal prijs moeten worden voldaan en bij annuleren binnen 7 dagen voor de leverdatum zal het gehele bedrag moeten worden voldaan.

Bij bruidstaarten geld dat bij annuleren binnen 2 maanden 50% zal moeten worden vergoed en binnen 1 maand 100%.

 

Alle taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. mocht u echter toch niet tevreden zijn meld dit dan z.s.m, binnen 24 uur, zodat indien mogelijk de klacht kan worden opgelost. Bewaar dan de taart zodat de klacht kan worden bekeken en kan worden beoordeeld door de taarten van Brabant.

De taarten van Brabant is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op locatie.

‚Äč

Allergieën:

De taarten van Brabant maakt gebruik van producten als cacao, melkeiwit, lactose, tarwe, melk, soja, noten, gluten en maïs. de taarten van Brabant is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

 

Onmacht:

de taarten van Brabant is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende omstandigheden een bestelling te annuleren, uiteraard zal er gezocht worden naar vervangende bakker om de opdracht over te nemen.

 

Vervoeren:

Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. De taarten van Brabant zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel en goed verpakt (zover mogelijk) en vervoersklaar is. 

 De taarten van Brabant adviseerd u in de wijze waarop vervoert dient te worden.

Het algemene advies luidt; waterpas, op de vloer van de auto, bijv voor of achter de bijrijdersstoel. Dit is de meest stabiele plek. Op schoot, bank of stoel, kan uw taart lelijk beschadigen, bijv inzakken of verschuiven ( ook aan de binnekant).

tegen een meerprijs kan de taart worden bezorgd,  bij bruidstaarten is het bezorgen inclusief tot 20 km.