Biscuit:

De taarten bestaan uit een mooi hoog en luchtig gebakken biscuit deze wordt bereid zonder vet waardoor deze goed combineert met de vulling en het fondant of marsepein. 

Standaard is een vanille biscuit, chocolade biscuit is ook mogelijk (+0,25 per persoon).

De taarten worden gemaskeerd met witte chocolade ganache, dit is een laagje onder de marsepein of fondant. 

Er wordt bewust gekozen voor een vulling die buiten de koelkast bewaard kan worden, zodat de taart mooi op tafel geshowd kan worden.

De taarten worden met veel liefde en aandacht voor detail gemaakt afhankelijk van het ontwerp kan je er van uitgaan dat een taart maken min 5-12 uur in beslag neemt, bij bruidstaarten vaak nog langer.

Bij een taart met 1 laag kan er 1 smaak crème worden gekozen  en een jam en/ of fruit die erbij past.

Voor de bekleding kan gekozen worden uit fondant of marsepein. 

Bij stapeltaarten kunnen meerder smaken gekozen worden. Omdat de vullingen vers gemaakt worden wordt er per extra crème smaak €7,50 gerekend. 

Voor lactose of koemelkvrije taarten wordt een toeslag van €0,50 p.p. gerekend. 

 

Vullingen:

Alle vullingen zijn crème vullingen, alle vullingen worden ambachtelijk vers gemaakt, alle vullingen kunnen eventueel naar smaak in combinatie met jam en of fruit.

‚ÄčVullingen kunnen ook worden gecombineerd, bijvoorbeeld chocolade met gezouten karamelsaus , Aardbeien met stukjes chocolade, witte chocolade met frambozen, vanille met aardbeienjam stukjes chocolade..enzv.

 

Dit zijn een aantal vullingen echter bijna elke smaak is mogelijk dus mocht uw smaak er niet tussen staan vraag er dan gerust naar. 

Vanille, Aardbeien, Frambozen, Kersen, Sinaasappel

Lemoncurd, Banaan, Tropical, Abrikoos

Chocolade wit, melk of puur, mokka, rum-rozijnen (malaga)

Walnoot, hazelnoot enzv. Cookie dough, bastogne,

Karamel of gezouten karamel

Oreo,  kokos 

Bokkenpootjes

Chunky monkey (banaan, chocolade stukjes, walnoot)

Champagne, licor 43, rum, amaretto enzv(meerprijs, bevat alcohol)

 

Taarten worden niet gevuld met slagroom, bavarois of andere koelkast vullingen!! omdat het maken van een taart veel tijd kost en een mooie taart op tafel hoort ipv in de koelkast. De taarten zijn dan ook het lekkerste als ze op kamertemperatuur gegeten worden! Haal een taart min. 2 uur voor het eten uit de koelkast!! 

 

 

Voor alle bestellingen gelden de algemene voorwaarden!!